Zoet mandje

Mijn zoete spekjesmand droogde lekker in de zon… Na de vraag gisteravond van manlief of die gele pot er aan bleef en mijn geruststellende antwoord van niet, stond ik deze morgen zo welgezind op… En wat is er zoeter in de zomer dan… Kersen… Mmmm zo heerlijk… Ik geloof dat ik ze snel bij zal moeten vullen.

De zoete spekjesmand (patroon van Saskia Laan) is hier echt een toppertje. Zo zullen er zeker wel nog een paar gehaakt worden. Het is een snelklaar projectje en jawel… Ik ben helemaal verknocht aan de vliegertjes waar je zoveel mee kan doen. Mijn hoofd tolt van de ideeën 😉


Ma’am musketier

2 gedachtes over “Zoet mandje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s