Anthurium – gehaakt

Daar is ze dan … De volgende de anthurium – ook familie van Aronskelken. Het zijn prachtige bloemen en ik vind het is een van mijn favorieten. De sierlijkheid en elegantie van deze plant is een streling voor het oog. 

Vreemd dan ook de bewoordingen van mijn jongste… In de tuin bloeien aronskelken en ook in huis staat een exemplaar en hij noemt ze, niet verschieten, sinds deze zomer “chipsplanten”. Hoe hij er op komt is nog  een serieus mysterie, maar met de grootste fantasie kan ik er wel iets in vinden. Op naar de volgende


Ma’am musketier

Een gedachte over “Anthurium – gehaakt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s