Elsa portemonnee

een tijdje terug zag ik een leuk portemonneetje van Elsa van a la Sacha. Het patroontje kan je kopen via les soeur creatives of Etsy.

Ik heb zelf wat veranderingen aangepast (minder gemeerderd en haar iets anders) want ik gebruikte andere wol en ook ene grotere diameter van beugel, maar hier is ze dan: mijn Elsa portemonnee. Een leuk tussendoortje en… Nu zat ik toch te denken geen Elsa zonder haar zus. Dus die maak ik straks ook nog even 😉

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s